Instructeurs

De filosie van AquaJoy is gebaseerd op kwaliteit en plezier. Dat laatste is ook wat de instructeurs van AquaJoy uitstralen. Door hun enthouisiaste, speelse manier van lesgeven zullen de kinderen zich gauw op hun gemak voelen en met veel plezier elke week weer naar de les komen.


Mirjam
Zweminstructrice/Coördinator
"Tijdens zwemlessen die ik geef is het fantastisch om te zien hoe kinderen groeien. Het plezier in de ogen als ze weer een stapje verder zijn geeft veel positieve energie. Samen met uw kind wil ik de spetters in het rond laten vliegen. Tot snel, Mirjam"
Marije
Zweminstructrice
"Ik ben Marije den Haan, en heb recent mijn SPH studie afgerond. Ben met zwemles geven in aanraking gekomen doordat ik wedstrijdzwemmen heb gedaan en nog steeds waterpolo speel, dus vaak in het zwembad te vinden ben. Ik vind zwemles geven geweldig, omdat de kinderen goud eerlijk zijn en doordat ze beter worden doordat wat jij tegen ze zegt of voor doet!
Kim
Zweminstructrice
 
René
Zweminstructeur
"Wat is het elke week weer een feest om met die kinderen in het water bezig te zijn. Spelenderwijs de kinderen iets leren maakt lesgeven leuk. Naast leuk is het ook telkens weer een uitdaging. Dit zit hem in het gegeven dat ieder kind uniek is maar we wel hetzelfde doel willen bereiken. Ik kijk elke week weer uit naar het moment ik de kinderen op kan halen uit de kleedkamers, super leuk!