Onderstaand een greep uit de reacties van ouders en verzorgers.

 


18-12-2023

Hoi René en Mirjam,

Met pijn in ons hart hebben we toch besloten op te zeggen bij Aquajoy (opm van Aquajoy: we waren helaas gedwongen om de locatie de Kulk te sluiten). De alternatieven zijn voor ons niet (wekelijks) haalbaar. Louie (en ik zeker ook) zal jullie wel enorm gaan missen.

We hebben de afgelopen 3 jaar met zoveel plezier bij jullie gezwommen. Elke keer was een feestje. Jullie zetten iets bijzonders neer met zoveel enthousiasme en humor, waar de kinderen (haast ongemerkt) zoveel leren.

Heel erg bedankt voor de fijne zwemtijd! Voor jullie veel succes met Aquajoy, hopelijk blijven andere zwembaden jullie wel waarderen.

Liefs, Alysha en Louie


21-10-2023

Beste Mirjam, René,

Wat zijn we blij dat Tamar mag afzwemmen!!! Helaas kom ik ook melden dat Tamar niet verder gaat voor C (met wat pijn in mijn hart). Maar gezien haar geschiedenis, is het voor nu de beste keuze. Ik weet niet of we elkaar zaterdag uitgebreid spreken, dus hierbij alvast onze dank voor alle jaren zwemles! Ook voor Aaron. Als iemand vraagt naar een goede zwemschool, promoten wij jullie altijd! Tot zaterdag en nog een fijn weekend!

Met vriendelijke groet, Marjolein en Maurice Steenhagen


25-01-2023

Goedemorgen!

oHoewel het op zaterdagochtend soms wel heel vroeg voelt, ben ik heel blij dat Tom bij jullie zwemles heeft. De sfeer is altijd heel prettig en het is zo leuk om te mogen kijken bij het zwemmen! Tom gaat misschien niet zo snel (als dat ik zou willen), maar vanmorgen zei hij dat de les zo ontzettend leuk was.

Dank jullie wel dat er zo snel plek was voor Tom om bij jullie te beginnen!

Fijn weekend! Groetjes Sofie


22-01-2023

Goedemorgen René, Mirjam en Max

Wij komen er nu pas achter dat Cayden mag afzwemmen. Wat fijn! Rene, gistermiddag tijdens het zwemmen vroeg je aan Ilay hoe het met Cayden zijn proefafzwemmen is gegaan. Het kwartje viel nog niet bij mij, omdat ik in de veronderstelling was dat het afzwemmen nog te vroeg voor hem was.

Allereerst willen wij onze persoonlijke dank naar jullie uitbrengen voor de begeleiding van Cayden in de afgelopen jaren. Cayden komt van ver en door jullie heeft hij ook echt plezier in zwemmen. Omdat zwemmen van groot belang is voor mijn motoriek, hebben wij hierom besloten dat hij na het afzwemmen nog voor zijn C-diploma gaat.

Het bedrag voor het afzwemmen zal ik per omgaande overmaken. Nogmaals bedankt en tot zaterdag!

Met vriendelijke groet, Sandra en Odair ( en uiteraard ook van Cayden en Ilay 🙂 )


25-10-2022

Beste René & Mirjam,

Wat een fijn nieuws! Natuurlijk hoopten we erop maar toch. Jammer genoeg heeft Winther besloten niet door te willen gaan voor zijn C. Bij deze dus meteen de bevestiging dat hij stopt met zwemmen bij jullie. Wij willen jullie, en vooral Mirjam, bedanken voor de zwemlessen. De manier waarop je in de groep staat vind ik enorm vaardig. Duidelijk, geen poespas, met humor, objectief en passie voor wat je doet. Dit werkt voor Winther heel goed.

De reden dat hij niet verder wil lessen zit hem dan ook in de duur (hij wordt bijna 10 en is er klaar mee). Bedankt!! En tot zaterdag.

Hartelijke groet, Femke Wenzel


15-12-2019

Beste René,

......

Tot slot wil ik deze mail graag besluiten met de opmerking dat we hartstikke tevreden zijn! :-)  Het is leuk om te zien dat Webber bijna altijd met plezier naar zwemles gaat en hoe hij (en de andere kinderen in zijn groepje) vorderingen maken. 

Ik zie een reactie tegemoet! 

Vriendelijke groeten,
Jones vd Burg

15-12-2019

Beste René,

......

Tot slot wil ik deze mail graag besluiten met de opmerking dat we hartstikke tevreden zijn! :-)  Het is leuk om te zien dat Webber bijna altijd met plezier naar zwemles gaat en hoe hij (en de andere kinderen in zijn groepje) vorderingen maken. 

Ik zie een reactie tegemoet! 

Vriendelijke groeten,
Jones vd Burg


15-12-2019

Beste René,

......

Tot slot wil ik deze mail graag besluiten met de opmerking dat we hartstikke tevreden zijn! :-)  Het is leuk om te zien dat Webber bijna altijd met plezier naar zwemles gaat en hoe hij (en de andere kinderen in zijn groepje) vorderingen maken. 

Ik zie een reactie tegemoet! 

Vriendelijke groeten,
Jones vd Burg


15-07-2019

Hallo René,
Ik weet niet of ik het moet doorgeven, maar Sylvio stopt na zaterdag a.s. (behalen van zijn C) met zwemles.

Heel erg bedankt voor jullie tijd en geduld voor afgelopen jaren met Noa en Sylvio. Jullie doen het zo leuk dat ze met plezier naar zwemles gingen. Ook al hadden ze soms geen zin in, zodra ze er waren, waren ze door jullie aanpak zeer motiverend!

Jullie zijn toppers!

Groet,
Sandra


19-04-2019

Goedemorgen,

Bij deze wil ik Julia afmelden voor zwemles d.d. 20-04-2019

Jullie zullen vast het nieuws hebben gevolgd, afgelopen week inzake de zwemvaardigheden van de kinderen na het behalen van diploma’s.

Wat zijn wij, nog steeds blij, dat wij voor jullie hebben gekozen!
Een dik compliment voor jullie aanpak en standvastigheid.
Want wij zijn er nog steeds van overtuigd dat de kinderen bij jullie echt goed leren zwemmen.
Op naar diploma nr. 5  ;-)

Fijn Paasweekend,
Simone
..........


16-04-2018

Beste René en co, 

Hartstikke bedankt voor het leuke afzwemmen. Het was echt een feestje!! Jullie doen de naam van jullie school eer aan. Fenna was zondag verdrietig omdat het al weer voorbij was.... 

Ik heb een vraag: is het de bedoeling dat Fenna morgen weer een gedeelte van de les met kleding aan zwemt, net zoals voor het afzwemmen? 

Alvast bedankt! 
Groeten Stefanie 
Verstuurd vanaf mijn iPhone


23-11-2018

Beste Rene,

Dank je wel, .......
We willen jullie ook nog hartelijk danken voor de zwemlessen. Het was heel plezierig om als ouder van dichtbij de zwemles mee te kunnen maken. Ik had het ook al aan Mirjam verteld, toen Isa met het schoolzwemmen mocht afzwemmen hebben we gezien hoe goed Isa technisch kan zwemmen als we het vergelijken met de andere kinderen. Verschillende ouders maakten hier ook een opmerking over. Ze haalde zelfs veel oudere kinderen in! Dus onze complimenten aan jullie! We komen vast nog wel eens terug, mogelijk als het met het hockeyen van Isa loopt of wanneer onze jongste spruit gaat leren zwemmen.

Hartelijke groeten, ook aan Kim en Mirjam

Erik en Lana Spees


15-10-2018

Beste René,

Wowwwww.......wat een geweldig nieuws!!!

Wat zijn wij en vooral Jayden heel erg blij.

........

Via deze weg willen wij jou, Mirjam en uiteraard ook Kim en Max heel erg bedanken. Ik weet nog goed toen Jayden net bij jullie kwam zwemmen. Hij kwam vanaf de Fakkel, waar hij al in badje 3 zat, maar eigenlijk was hij niet eens "watervrij".
Wat vond hij het spannend en soms ook best eng. Ik vroeg me geregeld af of hij ooit van die angst af zou komen, maar jullie stelde mij iedere keer toch weer gerust. En nu mag hij voor zijn A-diploma afzwemmen.
Dank jullie wel voor jullie inzet en de manier hoe jullie met Jayden omgaan....iedere week gaat hij, maar ook Jamie met heel veel plezier naar zwemles en dit is het mooiste wat jullie ons kunnen geven.

Jamie zal aankomende zaterdag een keertje spijbelen. Ze heeft een feestje van haar vriendinnetje. Hier gaat ze heel even heen en dan komt ze uiteraard mee naar Jayden zijn afzwemmen.

Nog een hele fijne avond en tot volgende week!

P.S.: De afzwemvergoeding heb ik zojuist naar jullie overgemaakt. Deze zal dan morgen op jullie rekening staan.

Groetjes,
Esmee Keurs (super blije en trotse moeder van Jayden en Jamie)


14-05-2018

Mn zoon hier A en B gehaald en mijn dochter alleen A
Helaas vanwege verhuizing nu de B in een ander zwembad. Wat een verschil!! Vooral de kwaliteit en zwemtechniek is vele malen beter bij aquajoy! Maar zeker ook de persoonlijke aandacht en het PLEZIER in zwemmen!!
 


02-05-2018

Hai René,

..... zou dat erg leuk vinden. Graag op vrijdag in IJsselmonde. Tijdstip maakt niet uit. Hoop dat er nog plek is. Anders hele fijne dagen gewenst. Wij zijn alledrie heel blij met jullie lessen!

Groet, Karin Neijssel. 


24-04-2018

Goede middag,

Wat was het weer een mooi feestje zaterdag, complimenten hiervoor. Siem was erg zenuwachtig, maar door de ontspannen sfeer en lol was die die zenuwen snel kwijt en straalde hij van oor tot oor.

Siem wil graag verder met zijn diploma B. op welke tijd wordt hij zaterdag verwacht. Van ons uit mag dat wel een uurtje later als daar ruimte voor is. Ik hoor graag wanneer we zaterdag worden verwacht.

Met vriendelijke groet,

Ab Groen


07-11-2017

Geen probleem hoor wij zijn er om 8:15. Tot zaterdag en nog bedankt voor het feestje dat jullie weer van het afzwemmen hadden gemaakt. Het was weer TOP!! 

Gr Silvia 


24-06-2017

Hallo Rene,

...... 

Ik wil jullie bedanken voor de begeleiding de afgelopen jaren en wens jullie veel succes en joy met de zwemschool!

Hartelijke groet 
Richard Steffers 


12-11-2016

Hallo Rene, Mirjam, Kim en Max. 

Leanne is vanochtend voor de eerste keer in Dordrecht gaan zwemmen, en tot groot plezier, kon ze gelijk gebruik maken van haar plankje. Daar hebben we erg om moeten lachen, want dat had ze niet verwacht. 
Jullie aanmoediging blijft er gelukkig perfect op staan. 
Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede jaren en bedankt voor het mooie kado vorige week. 
Succes met lessen vandaag. 

Groet, Leanne, Willem en Astrid van Zon. 


10-11-2016

Hoi René,

....... Maar even voor de zekerheid wil ik bevestigen dat Irene gewoon doorgaat met lessen in de hoop in de toekomst ook haar b-diploma te bemachtigen.
Bedankt voor de heel gezellige middag, we hebben genoten!!

We zien graag de evt. nieuwe lestijden tegemoet.

Groetjes Tamara Stam

 


5-11-2016

Mijn excuses voor de eigenlijk te late mail, maar Bibi van Kooten gaat na het behalen van haar A diploma stoppen met zwemles!

Wij willen jullie wel echt heel erg bedanken voor de inzet en het geduld die jullie de afgelopen jaren hebben gehad met onze dochter!

Mvg Jamilla Mureau


23-9-2016

Hi Rene and Miriam!

Thank you for your email. Yes, would you please book Daniel for the classes!

THANK YOU FOR YOUR MOST AMAZING TEAM AND LESSONS! WE LOVE EVERY CLASS! 

Kind regards, Liana


05-7-2016

Beste Rene,

Hartelijk dank voor je mail. En wil even mijn waardering uitspreken voor deze (persoonlijkere) manier van communiceren.

Litzy vind de lessen erg leuk trouwens. En ik vind het erg fijn dat je als ouder naast het bad mag zitten. Ik zou graag een keer foto's van haar maken als dat mag?

We zwemmen zaterdag a.s. ..........

Groeten,
Chantal19-6-2016

Hi Miriam!

Thank you once again for the lessons, they are beautiful.

Would you please let me know what time class there is available on Fridays for Daniel (Sargent )to attend. We’ll be really happy to join them as well.

Kind regards, Liana Platinina

Sent from my iPhone16-2-2016

Hoi Renee,
 
Zoals je weet zwemt Mehmed via de gemeente. Dit zoals ik had verteld omdat zijn vader hem had ingeschreven om te bekijken hoe het is bij andere zwemscholen. Mijn man realiseert zich nu dat het  zwemmen bij jullie veel beter is (had ik hem ook verteld,maar mannen luisteren niet)
Dus ik zou graag Mehmed bij jullie laten zwemmen. Is er nog plek? Liefst op vrijdag 18:30 uur. Ik hoor het graag van je.
 
Groet,
Neylan


08-02-2016

Beste René,
Het was inderdaad een heerlijk zwemfeestje! Jullie ook bedankt voor de uitstekende organisatie!
Sterre wil graag door voor haar C diploma... Kun je ons aangeven wanneer en op welk tijdstip ze zou kunnen starten? Liefst niet te vroeg.

Hartelijke groeten,
Manouska


13-12-2015

Beste René,

.....

Theo is trouwens heel blij, hij vond het heel erg leuk en ik zag dat hij hard zijn best deed. .... super geregeld!!

Tot zaterdag!

Hartelijke groeten,
Marlies


29-11-2015

Beste Mirjam en Rene!

Wat een feest weer gisteren ontzettend bedankt!! Anna (en wij) hebben heel erg genoten!!!!
Even .....

Fijn weekend verder nog!

groetjes Els


21-09-2015

Dag René,

Het was een fantastische eerste les. Op naar de volgende!

Groet Jeroen


19-09-2015

Hallo René,

Wat een leuke les! Tim vond het super (en wij ook). Ik had nog een ....

Tot volgende week.

Groet, Karina


10-07-2015

Goedemorgen Rene,

...... vanmiddag zwemmen?

Ik wil jullie allemaal nog hartelijk bedanken voor jullie inzet en geduld! Geweldig hoe jullie Jill iedere keer weer meekregen. En drie maal was scheepsrecht, want ze heeft het super gedaan bij het afzwemmen. Fijn dat Kim haar nog even over streep hielp bij de startduik! Waarschijnlijk gaat Jill wel door met zwemmen .....

Tot vanmiddag! Groetjes, Sandra


09-07-2015

Dear Mirjam, Rene and Kim,

We hope that you are all fine and enjoying the season. We do not want to bother you too much with Flora's results. The most important thing is that she still loves swimming, she loves the water. We know that we already said this to you but we think it cannot be emphasized enough how much your lessons played a role in this!

She still remembers Aquajoy and she mentions it many times. She was very happy to visit one of your lessons recently. He won quite a few races this spring season and we hope that she will further improve. She could reach 54.77 in 50m schoolslag (new club record for 7-year-olds and also for 8-year-olds) and 45.94 in 50m vrije slag.

We are very happy that you informed us about the website zwemrank.nl and swimtimes.nl, and we can follow her results. Her results are still among the best times for her age group as you may see.

We wish you a great holiday season and lots of energy and success for the coming years!!!

Rita and Tamas


23-06-2015

Hoi Rene,

De meiden vonden het top, ze raakten er niet over uitgepraat, geweldig! Anne vroeg net toen ze slapen ging hoeveel nachtjes slapen nog tot de volgende zwemles.

Ik stuur je ............

groetjes Coby


04-05-2015

Hallo René,

.... Wij zijn zeer tevreden over AcquaJoy door de persoonlijke benadering, de snelle reactie per mail maar bovenal de manier waarop de zwemleraren met onze kinderen om gaan. Negatieve punten hebben we niet als dit wel zo zou zijn voelen we ons vrij genoeg om deze bespreekbaar te maken.

Met vriendelijke groet,

Marc en Christa de Jong


01-04-2015

Sorry helemaal vergeten te sturen hoe ontzettend leuk het afzwemmen was. Daarvoor onze dank! Geweldige ervaring. Bedankt voor de foto's zal ze samen met Mark gaan bekijken. Groetjes

Met vriendelijke groet, L. Broeken


31-03-2015

Beste Rene,

Wij danken jou en je team hartelijk voor de fantastische gebeurtenis die het afzwemmen uiteindelijk bleek te zijn. Top gedaan, kinderen en ouders hadden een geweldige middag ! Nog een vraag: Mieke gaat door voor B diploma. Is dat as zaterdag in Vlaardingen ? En hoe laat dan ?

Groet, Theo Degen


13-02-2015

Beste Rene,

..... Na de voorjaarsvakantie is hij er weer bij. Overigens heeft hij flink de smaak te pakken met zwemmen. Hij is helemaal enthousiast. Dankzij jullie goede begeleiding is hij helemaal van zijn watervrees af. Echt super!!!!

Hartelijke groet, Tijn, Jochem en Brit Verschuur Verstuurd vanaf mijn iPhone


09-11-2014

Lieve Mirjam, Rene en Kim,

Wij als ouders van Flora zijn zeer blij om jullie mee te geven dat Flora haar eerste zwemwedstrijd zaterdag heeft gezwommen. Het ging erg goed, ze won twee zilveren medailles, en ze brak het clubrecord al op 25 m schoolslag.

Wij geloven dat dit niet mogelijk zou zijn geweest zonder de fantastische lessen die jullie geven. We weten dat dit slechts één wedstrijd was en dat nog veel training nodig is om in de toekomst te verbeteren. En uiteraard is discipline ook heel belangrijk. Aan de andere kant weten we ook dat de techniek de basis is en de eerste ontmoeting met zwemmen cruciaal voor de toekomst is. Jullie hebben hier voor gezorgd.

Wij waarderen het zeer en we zouden jullie daarvoor nogmaals willen bedanken!

Quote van de Van Vliet Barracude website:

"Clubrecords voor Flora en Mila.

Tijdens haar eerste wedstrijd zwom Flora meteen maar een clubrecord!. Op de 25 school was ze met 28.87 sneller dan Mila vorig jaar. Mila zelf verbrak op de 50 vrij met 46,37 het 8 jaar oude record van Esmee de Zwart."

Rita en Tamas
Ouders van Flora

19-07-2014
Beste René,

..... meenemen. Wil gelijk nog even mijn complimenten doorgeven nav de eerste zwemles - wat een ontzettend positieve aanpak!
Fijn weekend,

Ruben

19-07-2014
Beste Mirjam en Rene!

Wij komen vandaag niet naar zwemles (hopelijk lezen jullie het nog ervoor)... Jammer dat we jullie niet persoonlijk kunnen bedanken voor het geweldige zwemjaar..jullie zijn zulke fijne sympathieke mensen,dank!

enne houdt de brievenbus dinsdag/woe goed in de gaten ;-)

groetjes, Julia de Winter, Justin & Noa

21-07-2014
Beste Rene,

..... direct af.
Groeten en prettige vakantie,

Peter

PS mn complimenten waarop jullie een feest hebben gemaakt van het afzwemmen van Roel! Super leuk om mee te maken!

07-06-2014
Beste Mirjam,

...... afgelopen week overgemaakt.
Ik verwacht ook bij Thalia nog wel wat watervrees, maar we zijn bijzonder blij met de aanpak die je bij Kathie gehanteerd hebt, dus dat komt vast goed :-)

Veel dank vast en hartelijke groet,

Jolanda van Spaken
06-xxxxxxxx

03-02-2014
Hallo Rene,

..... vinden.

Wat ik ook graag wil melden is dat ik het super vind hoe jullie met Julian om gaan. Vorige week nam iemand hem apart en ging met hem zwemmen omdat hij wat achterloopt bij de anderen in badje 4. Het is niet dat hij het niet kan, maar hij is erg dromerig en erg speels. Daardoor gaat hij wel eens zijn eigen gang. Maar heel goed hoe jullie daar mee omgaan!!

Graag hoor ik van jou hoe het met Jens mag gaan.

groetjes, Martina

29-01-2014
Hoi Mirjam,

Ik wil jullie nog even een mailtje sturen, om te vertellen hoe blij ik ben met de overstap. Ik realiseer me dat we nu pas één les hebben gehad en dat er ook hier dingen gaan komen waar Julian moeite mee zal hebben, maar WAT een verschil al. De meester in het bad was erg betrokken bij de kinderen, en nam (en had) de tijd voor ieder individu. Dankjewel voor de snelle plaatsing,

mvg, Sabrina Klomp

04-01-2014

Beste Mirjam en Rene,

Jullie ook een heel gelukkig nieuwjaar!! hierbij wat leuke fotootjes van de geweldige verkleedmiddag…!

groetjes gerda, rené, paul & annet


29-12-2013

Hallo team van Aquajoy,

Jullie ook allemaal een fijn uiteinde en een heel leuk, gezellig 2014. Bedankt voor zover. Jullie zijn echt een leuke, gezellige zwemschool. Wij zijn blij dat we voor jullie zwemschool gekozen hebben.

Groetjes van Julia Terpstra (en Barbara (mama)


21-09-2013

Beste Mirjam en rene,

....... zijn vandaag alletwee niet lekker, wij vinden het niet verstandig dat ze gaan zwemmen vandaag.
Erg jammer want ze vinden het geweldig. tot volgende week!

groet,
Sandra


16-03-2013

beste rene en mirjam,

 

wat een ontzettend geslaagde afzwemdag was het vandaag!

heel erg leuk, wat een organisatie. het was een feestelijke middag, heel erg bedankt (ook jullie zoon max!). opa en oma waren ook diep onder de indruk!

 

....................

hartelijke groeten,

sabrine de groot, peter vrolijk en

danique vrolijk

 

ps: danique gaat natuurlijk graag door bij aqujoy voor diploma b.


11-03-2013

Beste René,

....... voor de fijne lessen. Ze kwam altijd met plezier bij jou. Je kan erg goed met kinderen omgaan. 

 

Bedankt en tot vrijdag!

Doumia

Verstuurd vanaf mijn iPhone


08-03-2013

Hallo Rene,
...............

Tevens willen we nog even kwijt dat we erg blij zijn met de
Zwemlessen. Jeroen heeft het erg naar zijn zin!!

Fijne avond!
Gr, marjolein


24-12-2012

Hallo Rene,

........hoe dit gaat.

Ik wil van deze gelegenheid ook gebruik maken om te zeggen dat de jongens het erg leuk vinden bij jullie. Ook de wijze waarop jij les geeft en met de kinderen omgaat vinden we erg leuk en spreekt ons nog steeds erg aan. 

We wensen jou en het gehele team fijne dagen en een Spetterend ;-) 2013!!!

Hartelijke groeten,

Lea Hoek


21-12-2012

Hallo Rene,

Ik wil even doorgeven dat Willem er morgen niet is i.v.m een vakantie. Wat een leuk idee.  Hieronder beschreven.

Jullie zijn een te gekke zwemschool. Willem heeft erg naar zijn zin.

Fijne dagen,

Karin de Moes.


10-12-2012

Beste Rene,
 
Bedankt voor alle regels.
Graag wil ik jullie vragen om idd een reminder, ......

......... niet hoe jullie af te zeggen.
Gewoon via dit mailadres?
Groetjes van Elkse van Vliet.
En we zeggen het elke week tegen elkaar maar we zijn echt super blij met de rust en de manier van lesgeven.
Echt top.


13-11-2012
Beste Rene/Mirjam,

Allereerst mijn grote compliment voor de uitvoering van het diploma zwemmen. De genodigde waren ook zeer onder de indruk van de wijze waarop dit gedaan werd en hoeveel er werd gedaan om de kinderen op hun gemak te stellen. in een woord geweldig.

Dan het tweede punt: as vrijdag zwemt Rick weer maar op welke tijd is dat, gewoon om 16:15 uur of komt hier een wijziging in.

hoor graag van jullie,

vr groeten

Rinus de Groot (opa Rick)


10-11-2012
Hay,

Bedankt voor het spektakel vandaag, was erg leuk.

Hoe laat word Lennon volgende week verwacht voor zwemles?

groetjes
Annemiek


10-11-2012
Beste René, Mirjam,

Wij willen jullie van harte bedanken voor de leuke organisatie rondom het afzwemmen. Raymond en wij hebben er ontzettend van genoten. Heel leuk gedaan!

Fijn weekend en tot vrijdag.

Erik, Marian en Raymond

Verzonden vanaf mijn BlackBerry®-toestel van T-Mobile


10-11-2012
Hoi René en Mirjam,

Wij willen nog even aangeven dat het ontzettend leuk was georganiseerd vandaag.
Karin was helemaal in haar elementje.

Bedankt hiervoor!

Groetjes,
Bert & Mariska


15-11-2012

Hallo,
 
Wessel heeft zaterdag zijn eerste zwemles gehad en ik wilde er toch heel graag iets over kwijt....
Wat een fantastisch ontvangst! Mijn man (Jeroen) en ik waren zo blij verrast.
Geweldig vonden wij het maar het allerbelangrijkst was dat Wessel zo enorm genoten heeft. Het eerste wat hij zondagochtend vroeg is of hij naar zwemles mocht.
 
Het was zo gericht op de kinderen, zo persoonlijk. De lessen zo heerlijk spontaan en niet te vergeten de juffen en meester, Wessel en wij waren onder de indruk.
 
Bedankt!
Claudia ( moeder van Wessel)


15-10-2012

Hi René!

 

Leuke actie!! Ik moet er alleen bij zeggen dat ik jullie toch wel bij iedereen aanbeveel want jullie doen het geweldig! Dussss...met of zonder actie....ik zeg het voort !!! :) hahaha!

 

groetjes, Paula (moeder van Brenda)


28-9-2012

Hay Mirjam en Rene,

Graag wil ik even via deze weg laten weten dat ik echt supertrots ben op
mijn kids dat ze binnen een jaar al zo waanzinnig goed hebben leren zwemmen bij jullie.
Vooral als ik zie wat Bloem allemaal heeft overwonnen (mede dankzij Mirjam) dan zit ik vol trots aan de rand te kijken.
Het feit dat jullie in zo'n korte tijd gegroeid zijn heeft natuurlijk voor
wat veranderingen gezorgd en onrust hier en daar, maar dat is logisch (in
mijn ogen dan). De zwemmeesters en juffen die er nu zijn, zijn echt goed
bezig en ik hoop ook dat zij bij jullie blijven.

Jammer dat er altijd nog mensen zijn die denken dat kinderen binnen een half jaar hun diploma kunnen halen, maar ja..........

Ik weet zeker dat ik mijn kinderen helemaal zelf kan laten zwemmen als ze
bij jullie klaar zijn.

Ga zo door, wij komen elke week met plezier naar het zwembad,

Annemiek, Bloem en Lennon


25-9-2012

Beste René,

 

Dat is nog eens snel! Mieke was gewoon ‘overdonderd’. Ze hoopt vrijdag van de partij te zijn. Misschien goed om te weten: Mieke zal het de eerste paar keer heel spannend vinden, misschien is het goed om haar rustig te laten wennen. Maar zo te zien zijn jullie daar heel goed in, ik vind het prachtig om te zien hoe jullie met de kinderen omgaan.

Het inschrijfgeld en lesgeld is naar jullie overgemaakt, dus als het goed is is dat in orde.

 

Met vriendelijke groeten,

Helma Bos

Moeder van Rein en Mieke


16-9-2012

Beste Mirjam,
 
Als eerst wil je even een compliment geven voor het geen je zaterdag bij Nicolle voor elkaar hebt gekregen en natuurlijk ook bedanken.
Zaterdag heb ik gevraagd of er nog plaats was om Nicolle en Bert (ouder kind zwemmen) tegelijk te laten zwemmen.
Je zei dat er binnenkort zaterdag om 14.00 uur een groep van start gaat......

 
Met vriendelijke groet,
 
Harriette van der Klomp


28-7-2012
Geeft niet! Ik wil nog even kwijt dat Yara de les super vind! Ze wilde eigenlijk zondag weer :-)

Tot zaterdag Groetjes Simone


27-7-2012
Hi Rene
That is great news she really enjoyed the lesson with you!
We will definitely see you next week on Saturday and I will ...........
Tot Saturdag and dank u wel

Chantie


24-7-2012
Beste Rene,

Hartelijk dank voor je snelle reactie. Wat fijn dat er zo snel al een plekje is voor Robbert. We willen er dan ook graag gebruik van maken.
Ik vul zo het aanmeldingsformulier op de site in. Voor de herkenbaarheid: mijn zoontje heet Robbert Blom

Groet,
Natalia Blom


24-6-2012
…………. Trouwens in de vakantie wel vaak met Juliette gezwommen en ook regelmatig zonder bandjes. We verbaasten ons over de zelfredzaamheid. Erg leuk om te zien dat het allemaal toch best snel gaat. En ze vindt het ook erg leuk. Kortom we zijn heel tevreden met jullie manier van zwemles.

groetjes Carla Vredenburg


24-6-2012
…………. Trouwens in de vakantie wel vaak met Juliette gezwommen en ook regelmatig zonder bandjes. We verbaasten ons over de zelfredzaamheid. Erg leuk om te zien dat het allemaal toch best snel gaat. En ze vindt het ook erg leuk. Kortom we zijn heel tevreden met jullie manier van zwemles.

groetjes Carla Vredenburg


23-6-2012
Hallo René,

Jan en Charly (en hun ouders) hebben vandaag genoten van de survivallessen.

Tot wanneer gaan de zwemlessen door in juli?
Zodra we weten hoeveel lessen dat zijn, zullen we het lesgeld overmaken.

Hartelijke groeten,

Petra Hazel


22-6-2012
Goedemiddag René,

Graag laten we de tegoeden staan voor het vervolg.
Zodra we weten wanneer Karel weer mag zwemmen, laten we dit direct weten.

Nogmaals Karel wil heel graag verder, hij heeft het erg naar zijn zin op zwemles.

Groet,
Simon den Oudste


22-6-2012
Hallo René,

Ik heb alsnog de inschrijfkosten ovegemaakt..Die was ik vergeten..

Anouk komt graag op beide zaterdagen survivallessen volgen. Je hebt haar je vertrouwen gegeven en vindt het zwemmen nu geweldig!

groetjes, Julia


13-6-2012
Hoi René,
Ik wil Janette voor 30 juni opgeven voor de survivalles. 23 juni kunnen we niet, maar het lijkt ons wel een leuke les, voor Janette.
Ik hoop dan ook dat het door kan gaan ;-)

Ik wou nog eventjes zeggen, dat ik vind dat jullie goed bezig zijn.
Ondanks dat het moeilijk is om nieuw personeel te vinden die goede kwaliteit levert.
Ik zie ook dat Janette nu ook vooruit gaat, ondanks dat zij de kracht mist, omdat zij een klein opdonderdtje is.
Ook vind ik het fijn dat Janette er nu goed bij betrokken wordt. Janette wil nou eenmaal alles snel, direct kunnen en dan nog perfect ook. Wanneer dit niet lukt, dan stopt ze en gaat lopen of ze begint er al niet eens aan. Ik vind dat daar nu goed op ingesprongen wordt.
Jammer dat de zwemleraar van afgelopen vrijdag niet kan blijven, want wat deed hij het leuk, streng, maar op een leuke manier en goed oplettend wat de kids konden. Ik hoop voor jullie ook dat er snel een oplossing komt voor jullie personeels problemen. En dat jullie als zwemschool weer verder vooruit kunnen.
Wat ik en Janette ook erg leuk vonden was het feit dat er oranje zwemmen was.
Dus ga zo door!!!

groetjes Jaap


21-5-2012

Hi Rene...

Herman had veel plezier op zaterdag...dank jullie wel.
Even nog een vraagje:
....................

Bedankt,
Groeten, Janette


15-5-2012
Hoi Rene,
 
Allereert wilde ik jullie nog bedanken voor het geweldige diplomaspektakel van zaterdag, wat hebben jullie er een leuk feestje van gemaakt voor de kinderen!
Mijn complimenten!
 
....................
 
Dus bij deze!
 
Alvast bedankt.
 
Met vriendelijke groet,
Michel


20-3-2012
Dag meneer Visser,

....................
Overigens zijn wij erg tevreden met de lessen, we hebben zelfs al voor nieuwe inschrijvingen gezorgd.
Hartelijke groet Ramona


Beste René,

Promotiefilmpje is geen probleem.

Onze ervaringen met de zwemles voor Julia zijn zeer positief. Het was voor ons en ook voor jullie moeilijk in te schatten hoe Julia e.e.a op zou pakken in verband met haar visuele handicap, maar die zorgt - voor zover wij in kunnen schatten - voor weinig problemen. Iedere vrijdagmiddag gaat Julia met veel plezier zwemmen, zelfs als de andere roepen dat ze geen zin hebben, gaat ze daar niet in mee.
Ook zijn we blij met het meedenken over het gebruik van haar donkere zwembril, om die af en toe te vervangen door een gewone zonnebril. Ook Bartimeús, die ons thuis en op school begeleidt, vindt het fijn dat jullie zo meedenken en heeft de naam van de zwemschool genoteerd voor eventuele andere clienten.

Als ouders zijn we van onze kant benieuwd hoe jullie het ervaren om een kind met een visuele handicap les te geven en of het ook jullie is meegevallen.

Met vriendelijke groet,

Ria Veldhoen


Hallo René,

Wij zijn zeer tevreden over AcquaJoy door de persoonlijke benadering, de snelle reactie per mail maar bovenal de manier waarop de zwemleraren met onze kinderen om gaan. Negatieve punten hebben we niet als dit wel zo zou zijn voelen we ons vrij genoeg om deze bespreekbaar te maken.

Met vriendelijke groet,

Marcel en Christine le Comt


Beste Rene,

Bij deze een korte samenvatting van hoe ik de lessen tot nu toe ervaar, misschien kun je er wat mee, ik ben niet zo'n schrijver, dus het is niet veel, groeten Iris de Bakker

Ik ben erg tevreden over de positieve manier van les geven. Het gaat heel spelenderwijs en je kind wordt daar watervrij van. Het zorgt ervoor dat mijn zoon van af het begin tot aan het eind van de les met een glimlach op zijn gezicht in het zwembad staat. En hoewel hij beslist geen waterrat was, heeft hij nu heel veel plezier in het zwemmen.


Hoi Rene,

nou mijn ervaring met aquajoy is super.
Loesie zwemt bij laura en laura pakt ze goed aan. ik merk dat loesie heel goed naar haar luistert.
ook t zwemmen aanleren vindt ik zeer goed. leuk is dat ze  1 x per maand met tshirt mogen en door de hoepel onderwater.
hier is t mond op mondreclame.
super zwemschool. echt waar.

groetjes Linda Palm van Meel, moeder van loesie Palm


Wij zwemmen nu bijna een half bij Aquajoy en onze ervaring is erg goed, een verbeter puntje, misschien kan er aan de ouders gecommuniceerd gaan worden hoever de kinderen zijn in de ontwikkeling van het zwemmen, en wat de punten zijn waar kinderen
aan moeten voldoen, in badje 1 en andere.
Verder vinden wij de instructeurs en organisatie erg positief.

mvg P. Schilten


Beste Rene,

Uiteraard geen enkel probleem om onze reactie te plaatsen. De manier waarop jullie met de kinderen omgaan en de wijze van instructie voor zwemles heeft mijn volledige support. Jullie manier van zwemles geven en de wijze waarop jullie allemaal omgaan met de kinderen vind ik een voorbeeld voor de andere zwemopleidingen. In de kleedkamer heerst er ook altijd zo'n geweldige sfeer van samengang en het er zijn met elkaar, Dat is al een geweldig teken  dat de kinderen/ouders er zin in hebben en dat er ook bij de ouders/verzorgers er een gevoel heerst van vertrouwen in Auqjoy.
Mijn meningen en overige mededelingen qua aquajoy mag je van mij gerust publiceren daar ik volledig achter elke mededeling die ik gedaan heb sta.
Ga zo door met jullie werk want je help een hoop mensen die zich gesteund voelen in jullie inzet en gedrevenheid en heel veel vetrouwen stellen in  jullie door hun kinderen aan jullie toe te vertrouwen.
vriendelike groeten
anthon(opa van Damain)

Beste rene

In de eerste plaats komt jullie persoonlijke aandacht voor de kinderen. Elke kind wordt bij zijn/haar voornaaam genoemd en dat geeft dus ook blijk van de betrokkenheid van de mensen van Aquajoy. Daarnaast het feit dat je fisiek aanwezig bent tijdens het leszwemmen en niet ergens aanwezig bent op een tribune. Zeker voor kinderen die wat angstig zijn is dit een hele grote steun in de rug. Over negatieve zaken kan ik, ook namens de ouders van damian zeer kort zijn. Hebben we niet.zijn zeer tevreden over de wijze van lesgeven, betrokkenheid en de omgang met de kinderen. Gewoon zo doorgaan dan zal uitbreiding ook geen probleem zijn behalve het nog meer leren van namen. Tot vrijdag.

vr gr anthon de Rooy (opa damian)


Hallo René,

Geen probleem om onze reactie te plaatsen, ik denk er nog precies het zelfde over.
Ik vind het super zoals jullie elk kind zo persoonlijk benaderen.
Elk kind krijgt aandachtig en dat voelt een kind. Een dubbel compliment voor jullie.

Beste Rene,

 

Mag een korte broek voor het kleding zwemmen?

Is het ook nodig dat zij schoenen o.i.d aandoet?

Graag hoor ik dat nog even.

Verder moet ik even kwijt dat Roza(zwemt nu bij jullie ongv een maand) het elke vrijdag een feest vind!

Ook als ouder ben ik zeer tevreden, ik ben zo blij dat ik overgestapt ben met Roza.

De benadering naar roza, de aanpak,Super!

Mijn complimenten.

 

Met vr gr Mirjam v Asperen


Mijn opmerkingen:

- De sfeer die uitstraalt dat zwemmen leuk is vind ik zeer positief.  

- De nieuwe meester heeft meer rust en daardoor let Rinse beter op. De vorige juf was heel aardig en ze deed ook erg haar best,  maar ze was wat druk waardoor de kinderen snel afgeleid waren. Dat lag ook aan het kleine badje. Het badje was wat te klein om echt in te zwemmen/oefeningen te doen. Het grotere bad waarin hij nu zwemt zorgt ook al voor meer rust. Daarom ben ik ook blij dat hij naar het grote bad is gegaan, ik merkte dat ik wat ongeduldig werd, maar vertrouw er ook op dat de zwemjuffen en meesters zelf goed in de gaten houden of een kind in de juiste groep zit.

- De kleine groepen waardoor de kinderen veel individuele aandacht krijgen vind ik een groot pluspunt.

- Het viel mij de vorige keer op dat de meester er een assistent bij had. Dat leek mij positief (nog meer individuele aandacht), maar zorgde er juist voor dat ze onderling meer communiceerden dan dat ze de kinderen in de gaten hadden.

 

Groeten,
Gelske Nieboer-Kok


hallo Zwem helden

de  lessen zijn altijd heel relax en er wordt ook na het kind gekeken wat hij op dat moment aankan

verder wordt er in gespeeld op de belevingswereld van het kind. ook de kleine groepjes zijn een pre

 

ga zo door

groetjes Erica