Introductie

Uitgangspunten bij AquaJoy zijn plezier, kleine groepjes voor een intensiever contact en echt goed (veilig) leren zwemmen. Niet het papiertje bepaalt namelijk of uw kind kan zwemmen! Bij AquaJoy staan wij voor kwaliteit, geen loze woorden maar iets waar u van op aan kan.

Aquajoy De Kulk Ervaren instructeurs die vroeger (inter)nationaal hebben gezwommen en nu training geven aan wedstrijdzwemmers, leren de kinderen op de juiste maar ook op een spetterende manier het zwemmen aan. Veel aandacht wordt er geschonken aan de ligging van het kind. Dit is de basis voor echt goed zwemmen. En uiteraard bent u als ouder/verzorger van harte welkom om vanaf de badrand de verrichtingen van de kinderen van dichtbij te volgen. Het contact dat zo ontstaat tussen u, uw kind en de instructeur is voor ons een belangrijke waarde.


De instructeurs geven actief les in het water in kleine groepjes. Hierdoor kunnen zij het duidelijk voordoen waardoor de kinderen het sneller leren. Het uitgangspunt tot aan het A diploma voor wat betreft de groepsgrootte is 1 instructeur op 6 kinderen. Binnen het B en C diplomazwemmen kunnen de groepjes 8 - 10 kinderen groot zijn daar de kinderen een grotere mate van zelfstandigheid hebben.