zwemvaardigheid

kindje-zwemmen-met-bril

Heb je alle diploma's op zak en wil je graag verder zwemmen? Dan zijn de zwemvaardigheidstrainingen zeker iets voor jou.

Onder inspirerende begeleiding van topzwemmers en wedstrijdzwemtrainers met vele jaren ervaring wordt je zwemslag, uithoudingsvermogen en dus de zwemveiligheid verder ontwikkeld. De kwaliteit die wij inbrengen komt voort uit de vele jaren ervaring binnen het elementair en wedstrijdzwemmen. De kinderen leren de eerste vaardigheden van het wedstrijdzwemmen zoals keerpunten, onderwatertechnieken en het aanleren van diverse startmethodes. Zonder dat ze er erg in hebben wordt zo de conditie sterk verbeterd wat de zwemveiligheid ten goede komt.De zwemvaardigheidslessen vormen een goede basis om verder door te stromen naar het echte wedstrijdzwemmen.

De diplomalijn van de ENVOZ heeft diverse lijnen die wij toepassen binnen het zwemvaardigheidsprogramma. Elke lijn heeft 3 niveaus, dus uitdaging genoeg. We zwemmen af op het moment dat de kinderen daar aan toe zijn. Dus geen vaste data, maar het hele jaar door.

De kinderen gaan nu ook met een brilletje zwemmen dat weer een heel andere dimensie geeft aan de zwemles.