zwembad de kulk zwembad de wilgenring zwembad ijsselmonde

zwembad de Kulk

 


Kaart zwembad ijsselmonde

Adres:
Westlandseweg 200
3131 HX Vlaardingen

Algemene informatie

Zwembad de Kulk is een zeer ruim zwembad. Met drie baden is hier voor elke zwemles de juiste voorziening aanwezig. Rond de baden zijn veel zitplaatsen aanwezig waar (alleen) de ouders van Aquajoy plaats kunnen nemen. Voor de lessen van Aquajoy gebruiken wij zowel het 25 meter doelgroepenbad -met verstelbare bodem - als ook het recreatiebad. Het recreatiebad is extra warm wat voor de eerste groepjes die daar les krijgen erg fijn is. Het zwembad beschikt over een gezellige horecagelegenheid waar men direct vanuit het zwembad een kop koffie kan kopen. Verder is het zwembad voorzien van ruime omkleedcabines en veel individuele omkleedhokjes.

Informatie zwemlessen

In zwembad de Kulk kunt u terecht voor alle zwemlessen. Van waterspeeltuin tot aan gevorderde zwemvaardigheidslessen. Ook is in dit bad op de zaterdagochtend een groep zeemeerminnen actief. Naast het monovinzwemmen krijgen de kinderen ook zwemvaardigheidstrainingen, hierdoor blijven de lessen uitdagend. Voor meer informatie over de zwemlessen klikt u hier.

Bereikbaarheid

Het zwembad is prima te bereiken vanuit Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasdijk, Rotterdam-Noord, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Vanaf de snelweg A20 staat u binnen 3 minuten voor het zwembad. Ook met het openbaarvervoer is het zwembad goed bereikbaar. Zo stoppen buslijn 56, 57 en 126 op loopafstand van het zwembad.