zwembad de kulk zwembad de wilgenring zwembad ijsselmonde

zwembad ijsselmonde

 


Kaart zwembad ijsselmonde

Adres:
Dwarsdijk 80
3078 JD Rotterdam

Algemene informatie

Zwembad IJsselmonde is een ruim zwembad met veel gelegenheid voor de ouders om langs het bad plaats te nemen. Voor de lessen van Aquajoy gebruiken wij zowel het 25 meter wedstrijdbad als het instructiebad. Beide beschikken over een verstelbare bodem waardoor wij de diepte van het bad goed kunnen laten aansluiten bij de verschillende groepjes. Het zwembad beschikt over een koffie-corner met zitgelegenheid. Verder is het zwembad voorzien van ruime omkleedcabines als individuele omkleedhokjes.

Informatie zwemlessen

In zwembad IJsselmonde kunt u terecht voor alle zwemlessen. Van waterspeeltuin tot aan gevorderde zwemvaardigheidslessen. Op de vrijdag- en zaterdagmiddag is in dit bad ook een groep zeemeerminnen actief. Naast het monovinzwemmen krijgen de kinderen ook zwemvaardigheidstrainingen, hierdoor blijven de lessen uitdagend. Voor meer informatie over de zwemlessen klikt u hier.

Bereikbaarheid

Het zwembad is prima te bereiken vanuit Rotterdam-Zuid, Rotterdam-Noord, Ridderkerk, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Hendrik-Ido-Ambacht. Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Vanaf de snelweg A16 staat u binnen 2 minuten voor het zwembad. Ook met het openbaarvervoer is het zwembad goed bereikbaar. Zo rijdt tramlijn 23 langs het zwembad en stoppen er op loopafstand veel bussen van diverse buslijnen.